Workshops voorjaar 2017

Wil je echt goed machinaal leren quilten? Volg dan de geweldige 3-daagse workshop van Monique de Canne: The Art of Machine  Quilting: technieken en fijne kneepjes! 

Je schrijft je in voor een workshop door hem met het winkelwagenknopje in je mandje te doen. Je bent ingeschreven als je het cursusgeld hebt betaald. Voor aanvang van de workshop krijg je een lijst met benodigdheden toegestuurd. Annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop, daarna is het gehele cursusgeld verschuldigd. Wel kun je zelf voor een vervanger zorgen.

Minewood Quilting behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende belangstelling de workshop te annuleren. Je ontvangt daarvan uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus bericht. Je krijgt dan onmiddellijk je betaling teruggestort.

Alle workshops en cursussen zijn inclusief werkbeschrijvingen en exclusief materiaal, tenzij anders vermeld. Koffie en thee is inbegrepen, en bij de workshops van een dag krijg je in de lunchpauze een kopje soep. Je lunchpakketje neem je zelf mee. De workshops worden gegeven in de cursusruimte van Minewood Quilting door Agnes Mijnhout, tenzij anders aangegeven. Let op: twee workshops worden gegeven in de winkel van Quilt en Meer in Driebergen. De workshops in Driebergen zijn inclusief een uitgebreide lunch. De voorwaarden voor de 3-daagse workshop van Monique de Canne vind je bij de beschrijving van de workshop.

Komt de datum van een cursus of workshop je niet uit, neem dan even contact op: info@minewood.nl. Misschien is het mogelijk andere data te plannen. Het is ook mogelijk om een workshop op locatie af te spreken. Neem contact op voor de kosten en de voorwaarden.

art of machine quilting_1

The Art of Machine Quilting: technieken en fijne kneepjes

WS-AMQ
voorbeeld quilting in sections 2

Machine Quilting in Sections: Quilt as you Go: VOL!

WS-MQS**