WS-AMQ

The Art of Machine Quilting: technieken en fijne kneepjes

Driedaagse workshop op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2016, van 9.30 - 16 u., met lunchpauze. Plaats: lesruimte in Houten, wordt later bekend gemaakt. Inclusief koffie, thee, frisdrank met iets lekkers en een kopje soep. U neemt zelf uw lunchpakketje mee.

U houdt van een prachtig gequilte quilt? Maar … u heeft er de tijd of het geduld niet voor en u stelt zich dan maar tevreden met een weinig gequilte quilt… Uw mooie patchworktops blijven ongequilt liggen… U weet niet hoe er aan te beginnen met uw eigen, vertrouwde naaimachine?
Dan is deze 3-daagse workshop zeker iets voor u! Stap voor stap leert u het proces van het machinequilten : keuze van de juiste materialen, voorbereiding en instellen van uw machine. We besteden veel aandacht aan het leren 'free motion' quilten van allerlei motieven en ook het quilten van vooraf getekende patronen komt ruim aan bod.
We werken in kleine groepen zodat u een individuele begeleiding krijgt.
Op het einde van de workshop verwerkt u reeds prachtige “feather” patronen in uw quilts. Machinequilten... een meerwaarde voor uw patchwork.

Een driedaagse workshop voor € 295, exclusief materiaal.

Lesgeefster: Monique de Canne uit België.

Inschrijven: U kunt via deze site aanmelden voor de workshop. Uw inschrijving is definitief als u het lesgeld vóór 1 mei 2017 overschrijft op reknr. BE 45 9730 3584 7089 van vzw TALE. BIC nr. : ARSPBE22.
Vermeld op de overschrijving aub uw volledige naam, (mail)adres, én als mededeling: “ machinequilten Minewood Quilting 2017 ”
Enkel na ontvangst van het cursusgeld bent u verzekerd van uw plaats. De volgorde van inschrijving is echter bepalend voor uw deelname. Is de cursus vol dan kan u indien u dat wenst op de reservelijst komen.
U ontvangt, na inschrijving, bevestiging van uw deelname en een lijstje met het nodige materiaal. Annulering is mogelijk tot 1 mei 2017, daarna is het gehele cursusgeld verschuldigd. Evenwel kan u zelf voor een vervanger zorgen. Bij annulering onzerzijds : 100 % restitutie.


 

 

 

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__