marti michell at minewood quilting_28

Marti Michell Tool of the Month

Na 8,5 jaar de From Marti and Me Club te hebben gerund, beginnen we met iets nieuws! Alle voordelen van de club, zonder een lidmaatschap. Iedere maand korting en informatie.

Iedere maand bied ik je een Tool of the Month aan: een van de template sets of linialen van Marti Michell. In die maand krijg je 20% korting op de Tool of the Month. Ook zal er meestal een bijbehorend patroon zijn, dat je met de Tool of the Month kun maken, en dat je die maand ook met 20% korting kunt kopen.

Heb je nog nooit met de malletjes van Marti Michell gewerkt? En wil je nu wel eens proberen hoe geweldig ze je helpen om prachtige resultaten te krijgen? Snel en precies snijden, en perfect aan elkaar naaien?

 

In februari krijg je de ultieme basisset voor het werken met Marti Michell's malletjes met 20% korting! Alle onderdelen natuurlijk apart te koop. Template set A, Template set C, patroon Twinkling Star, patroon Carpenter's Wheel en de boeken Encyclopedia of Patchwork Blocks deel 1 en 2. En koop je de hele set, dan krijg je nog eens € 5,00 extra korting! (inclusief gratis vertaling van de twee patronen)

 

 

Maar er is nog meer!

Iedere laatste vrijdag van de maand is er het Minewood Quilting Café van 11 –13 u.  Je krijgt een demonstratie van het gebruik van de Tool of the Month en je kunt al je vragen over het gebruik van Marti's templates en linialen stelle en  je werk laten zien. We gaan dit jaar ook aandacht besteden aan de Blocks of the Month van Sarah Fielke (Coming Home) en van Victoria Findlay Wolfe (Off the Cuff). Doe je daar aan mee: neem je werk mee, dan kunnen we elkaar insprireren. En je kunt natuurlijk gezellig koffie en thee drinken. Het Minewood Quilting Café is op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH  HOUTEN. Je kunt vrij in- en uitlopen, maar als je zeker wilt zijn van een plekje is het handig om je aan te melden via info@minewood.nl. Check de website voor de data, of abonneer je op de nieuwsbrief, dan mis je niets!

Het Minewood Quitingl Cafe is op vrijdag 22 februari van 11 - 13 u, op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH HOUTEN. Gratis, maar meld je wel even aan via info@minewood.nl, in verband met de beschikbare ruimte. Je mag 2 uur blijven, maar ook in- en uitlopen, als je dat beter uitkomt. Ik hoop je vrijdag de 22e te zien!

Template set A

PPT-A-8251

Template set C

PPT-C-8253
twinkling star

Twinkling Star

MM-8508
fmme_06_carp_wheel

Carpenter's Wheel

MM 8506

Encyclopedia of Patchwork Blocks deel 1

PPS-1

Encyclopedia of Patchwork Blocks deel 2

PPS-2

Eenmalig: Complete Tool of the Month Set met € 5,00 extra korting

TOTMpakkfebr19