marti michell at minewood quilting_28

Korting op Marti Michell Tool of the Month en gratis Minewood Quilting Café

Na 8,5 jaar de From Marti and Me Club te hebben gerund, beginnen we met iets nieuws! Alle voordelen van de club, zonder een lidmaatschap. Iedere maand korting en informatie.

Iedere maand bied ik je een Tool of the Month aan: een van de template sets of linialen van Marti Michell. In die maand krijg je 20% korting op de Tool of the Month. Ook zal er meestal een bijbehorend patroon zijn, dat je met de Tool of the Month kun maken, en dat je die maand ook met 20% korting kunt kopen.

Heb je nog nooit met de malletjes van Marti Michell gewerkt? En wil je nu wel eens proberen hoe geweldig ze je helpen om prachtige resultaten te krijgen? Snel en precies snijden, en perfect aan elkaar naaien?

 

Tools of the month van de maand december

De hele maand december zijn template set O en template set P, de tools of the month. Met 20% korting kost template set O niet € 21,00, maar € 16,80 en template set P kost niet € 28,75, maar € 23,00. Met deze sets maak je prachtige zgn. feathered stars. Alle malletjes zitten in de set, en je kunt ook kiezen voor een ster zonder de 'feathers" (alle kleine driehoekjes), voor een sneller resultaat. Met set O maak je een ster van 19 5/8 inch (ong. 50 cm) en met set P een ster van wel 27 5/8 inch (ong. 70 cm). Het patroon Radiant Unfeathered Stars is het patroon van de maand. Ook daar krijg je 20% korting op, dus het kost je maar € 6,00 in plaats van € 7,50. En je krijgt de Nederlandse vertaling er gratis bij.

 

Maar er is nog meer!

Iedere laatste vrijdag van de maand is er het Minewood Quilting Café van 11 –13 u.  Je krijgt een demonstratie van het gebruik van de Tool of the Month en je kunt al je vragen over het gebruik van Marti's templates en linialen stellen en  je werk laten zien. We besteden dit jaar ook aandacht aan de Blocks of the Month van Sarah Fielke (Coming Home) en van Victoria Findlay Wolfe (Off the Cuff). Doe je daar aan mee: neem je werk mee, dan kunnen we elkaar inspireren. En je kunt natuurlijk gezellig koffie en thee drinken. Het Minewood Quilting Café is op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH  HOUTEN. Je kunt vrij in- en uitlopen, maar meld je wel even aan via info@minewood.nl. Check de website voor de data, of abonneer je op de nieuwsbrief, dan mis je niets!

Het Minewood Quitingl Cafe is op vrijdag 20 december van 11 - 13 u (een week eerder vanwege de kerstvakantie), op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH HOUTEN. Gratis, maar meld je wel even aan via info@minewood.nl, in verband met de beschikbare ruimte. Je mag 2 uur blijven, maar ook in- en uitlopen, als je dat beter uitkomt. Ik hoop je vrijdag de 20e te zien!

template set o voorkant

Template set O

PPT-O-8958
template set p voorkant

Template set P

PPT-P-8959
unfeathered_star

Radiant Unfeathered Stars

MM 8518