marti michell at minewood quilting_28

Korting op Marti Michell Tool of the Month en gratis Marti Michell Café

Na 8,5 jaar de From Marti and Me Club te hebben gerund, beginnen we met iets nieuws! Alle voordelen van de club, zonder een lidmaatschap. Iedere maand korting en informatie.

Iedere maand bied ik je een Tool of the Month aan: een van de template sets of linialen van Marti Michell. In die maand krijg je 20% korting op de Tool of the Month. Ook zal er meestal een bijbehorend patroon zijn, dat je met de Tool of the Month kun maken, en dat je die maand ook met 20% korting kunt kopen.

Heb je nog nooit met de malletjes van Marti Michell gewerkt? En wil je nu wel eens proberen hoe geweldig ze je helpen om prachtige resultaten te krijgen? Snel en precies snijden, en perfect aan elkaar naaien?

 

Nog tot eind augustus krijg je 20% korting op de Multiple Size Half-Hexagon Ruler! 

Met deze  liniaal kun je 6 maten halve zeshoeken snijden: van 2 tot 4,5 inch genaaide maat (zijkant van de zeshoek). Deze liniaal combineert uitstekend met de hexagon liniaal en de One-derful One Patch template 60 degree diamond. Veel van de patronen uit Encyclopedia of Patchwork Blocks Volume 6 kun je met deze set linialen maken.

Maar je kunt ook mooie patronen maken met alleen halve hexagonnen, zoals de French Braid (gevlochten patroon, waarbij je geen ingezette naden hebt), of Inner City (met 1 ingezette naad, die in het bijbehorende boekje heel goed wordt uitgelegd). Ideaal voor het verwerken van restjes, en handig om mee te nemen op reis!

Maar er is nog meer!

Iedere laatste vrijdag van de maand is er het Minewood Quilting Café van 11 –13 u.  Je krijgt een demonstratie van het gebruik van de Tool of the Month en je kunt al je vragen over het gebruik van Marti's templates en linialen stellen en  je werk laten zien. We besteden dit jaar ook aandacht aan de Blocks of the Month van Sarah Fielke (Coming Home) en van Victoria Findlay Wolfe (Off the Cuff). Doe je daar aan mee: neem je werk mee, dan kunnen we elkaar inspireren. En je kunt natuurlijk gezellig koffie en thee drinken. Het Minewood Quilting Café is op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH  HOUTEN. Je kunt vrij in- en uitlopen, maar als je zeker wilt zijn van een plekje is het handig om je aan te melden via info@minewood.nl. Check de website voor de data, of abonneer je op de nieuwsbrief, dan mis je niets!

Het Minewood Quitingl Cafe is op vrijdag 30 augustus van 11 - 13 u, op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH HOUTEN. Gratis, maar meld je wel even aan via info@minewood.nl, in verband met de beschikbare ruimte. Je mag 2 uur blijven, maar ook in- en uitlopen, als je dat beter uitkomt. Ik hoop je vrijdag de 28e te zien!

multiple size half hexagon ruler

Halve Hexagon liniaal

MM-HHR