marti michell at minewood quilting_28

Korting op Marti Michell Tool of the Month en gratis Minewood Quilting Café

Na 8,5 jaar de From Marti and Me Club te hebben gerund, beginnen we met iets nieuws! Alle voordelen van de club, zonder een lidmaatschap. Iedere maand korting en informatie.

Iedere maand bied ik je een Tool of the Month aan: een van de template sets of linialen van Marti Michell. In die maand krijg je 20% korting op de Tool of the Month. Ook zal er meestal een bijbehorend patroon zijn, dat je met de Tool of the Month kun maken, en dat je die maand ook met 20% korting kunt kopen.

Heb je nog nooit met de malletjes van Marti Michell gewerkt? En wil je nu wel eens proberen hoe geweldig ze je helpen om prachtige resultaten te krijgen? Snel en precies snijden, en perfect aan elkaar naaien?

 

Tot eind september krijg je 20% korting op de kleine Flying Geese liniaal! 

Met deze liniaal kun je 9 maten Flying Geese units maken, variërend van 1 x 2 inch tot 3 x 6 inch. Deze liniaal is vorig jaar nieuw uitgekomen en is een mooie aanvulling op de gewone Flying Geese liniaal, die al heel lang in het assortiment zit. Check mijn video tutorial over de Flying Geese liniaal: de kleine werkt op dezelfde manier.

Tool of the month van de maand oktober

De hele maand oktober is template set K (waarmee je huizenblokken van 12 inch kunt maken), de tool of the month. Met 20% korting kost hij niet € 29,50, maar slechts € 23,60.

Het bijbehorende Schoolhouse patroon is het patroon van de maand. Het kost in plaats van € 7,50 maar € 6,00. Bovendien krijg je de Nederlandse vertaling er gratis bij!

Maar er is nog meer!

Iedere laatste vrijdag van de maand is er het Minewood Quilting Café van 11 –13 u.  Je krijgt een demonstratie van het gebruik van de Tool of the Month en je kunt al je vragen over het gebruik van Marti's templates en linialen stellen en  je werk laten zien. We besteden dit jaar ook aandacht aan de Blocks of the Month van Sarah Fielke (Coming Home) en van Victoria Findlay Wolfe (Off the Cuff). Doe je daar aan mee: neem je werk mee, dan kunnen we elkaar inspireren. En je kunt natuurlijk gezellig koffie en thee drinken. Het Minewood Quilting Café is op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH  HOUTEN. Je kunt vrij in- en uitlopen, maar meld je wel even aan via info@minewood.nl. Check de website voor de data, of abonneer je op de nieuwsbrief, dan mis je niets!

Het Minewood Quitingl Cafe is op vrijdag 25 oktober van 11 - 13 u, op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH HOUTEN. Gratis, maar meld je wel even aan via info@minewood.nl, in verband met de beschikbare ruimte. Je mag 2 uur blijven, maar ook in- en uitlopen, als je dat beter uitkomt. Ik hoop je vrijdag de 27e te zien!

Kleine Flying Geese liniaal

Kleine Flying Geese liniaal

MM-8705
template set k voorkant

Template set K

PPT K-8953
schoolhouse

Schoolhouse

MM 8524