marti michell at minewood quilting_28

Korting op Marti Michell Tool of the Month en gratis Marti Michell Café

Na 8,5 jaar de From Marti and Me Club te hebben gerund, beginnen we met iets nieuws! Alle voordelen van de club, zonder een lidmaatschap. Iedere maand korting en informatie.

Iedere maand bied ik je een Tool of the Month aan: een van de template sets of linialen van Marti Michell. In die maand krijg je 20% korting op de Tool of the Month. Ook zal er meestal een bijbehorend patroon zijn, dat je met de Tool of the Month kun maken, en dat je die maand ook met 20% korting kunt kopen.

Heb je nog nooit met de malletjes van Marti Michell gewerkt? En wil je nu wel eens proberen hoe geweldig ze je helpen om prachtige resultaten te krijgen? Snel en precies snijden, en perfect aan elkaar naaien?

 

Nog tot eind mei krijg je 20% korting op de MIni Dresden en op de Dresden Template sets! Met de Mini Dresden Plate set maak je Dresden Plates van 3 inch en 5,5 inch doorsnede voor blokken van 4 en 6 inch. Met de Dresden Plate set maak je Dresden Plates van 7, 10 1/2 en 12 inch doorsnede voor blokken van 9, 12 en 15 inch. Het patroon Dresden Delights is het patroon van de maand. Extra bonus: gratis vertaling!

En de tools of the month voor juni zijn ook bekend, en zijn vanaf nu al met 20% korting te bestellen! De 2 inch en de 3 inch Kite and Crown Template sets. En het nieuwe patroon Hexie Puzzler is het patroon van de maand, ook met 20% korting verkrijgbaar. De vertaling van dat patroon heb ik nog niet gemaakt, als je het patroon bestelt, krijg je de vertaling toegestuurd zodra hij klaar is.

  

Maar er is nog meer!

Iedere laatste vrijdag van de maand is er het Minewood Quilting Café van 11 –13 u.  Je krijgt een demonstratie van het gebruik van de Tool of the Month en je kunt al je vragen over het gebruik van Marti's templates en linialen stellen en  je werk laten zien. We besteden dit jaar ook aandacht aan de Blocks of the Month van Sarah Fielke (Coming Home) en van Victoria Findlay Wolfe (Off the Cuff). Doe je daar aan mee: neem je werk mee, dan kunnen we elkaar inspireren. En je kunt natuurlijk gezellig koffie en thee drinken. Het Minewood Quilting Café is op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH  HOUTEN. Je kunt vrij in- en uitlopen, maar als je zeker wilt zijn van een plekje is het handig om je aan te melden via info@minewood.nl. Check de website voor de data, of abonneer je op de nieuwsbrief, dan mis je niets!

Het Minewood Quitingl Cafe is op vrijdag 24 mei van 11 - 13 u, op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH HOUTEN. Gratis, maar meld je wel even aan via info@minewood.nl, in verband met de beschikbare ruimte. Je mag 2 uur blijven, maar ook in- en uitlopen, als je dat beter uitkomt. Ik hoop je vrijdag de 29e te zien!

2 inch kite and crosn

One-derful One-Patch Templates: 2 inch Kite and Crown

MM-KC2
3 inch kite and crown

One-derful One-Patch Templates: 3 inch Kite and Crown

MM-KC3
mini dresden plate

Mini Dresden Plate Set

MM MDP
dresden plate

Dresden Plate Set

MM DPS
fmme_09_dresden_delights

Dresden Delights

MM-8509