marti michell at minewood quilting_28

From Marti and Me Club

Maandelijkse club met patronen en tool of the month

De From Marti and Me Club is een programma van Marti Michell dat we al sinds maart 2010 aanbieden. We zijn erg enthousiast over de kwaliteit van de producten van Marti Michell. Haar linialen en templates  (malletjes) werken gemakkelijk, snel en precies. Ben je benieuwd naar deze producten, maar wil je zien hoe ze werken, of heb je al wat van haar linialen en wil je tips om er nog slimmer mee om te gaan: join the club!

Als lid van deze club ontvang je maandelijks een gratis patroon (plus Nederlandse vertaling). Het patroon wordt gemaakt met de 'Tool of the Month': een van de linialen of template sets van Marti Michell. Clubleden krijgen 20% korting op de 'Tool of the Month'. Je krijgt via e-mail een maandelijkse nieuwsbrief.

De patronen zijn exclusief voor de winkels die meedoen aan de From Marti and Me Club. We zijn de enige winkel in Nederland die vanaf het begin meedoet en de Nederlandse vertaling van het patroon krijg je alleen bij ons. Het Clublidmaatschap kost € 15 per 3 maanden. excl. verzendkosten. Je kunt meedoen met de club in Houten, of je kunt de club via de post ontvangen (dan is de totaalprijs voor 3 maanden € 22,20 inclusief verzendkosten).

De club is in Houten op de laatste vrijdag van de maand, van 11 –12 u.  Je krijgt je patroon, een demonstratie van het gebruik van de Tool of the Month om het patroon te maken en er is koffie en thee. De bijeenkomsten zijn op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH  HOUTEN. LET OP: de clubbijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor clubleden. 

Als je de club via de post wilt ontvangen, sturen we je het patroon de maandag na de clubbijeenkomst toe. Voorafgaand aan de aflevering laten we je weten wat de Tool of the Month is. Als je die aan wilt schaffen, sturen we het met je clubaflevering mee. Je hoeft niet vooraf te betalen, we sturen een rekening mee.

from_marti_and_me_club_logo

From Marti and Me Club in Houten

M&M-H
from_marti_and_me_club_logo

From Marti and Me Club via de post - NL

M&M-mail-NL
from_marti_and_me_club_logo

From Marti and Me Club via de post - EU

M&M -mail-EU
from_marti_and_me_club_logo

From Marti and Me Club via de post - buiten EU

M&M-mail-nonEU
log cabin snuggler

Log Cabin Snuggler

MM-8523

Log Cabin liniaal 3/4 en 1,5 inch

MM-LC3_4