Workshops en cursussen najaar 2017

De open dag voor de workshops en cursussen is op vrijdag 15 september, van 11 - 16 u. Je bent van harte welkom op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH HOUTEN, om de voorbeelden te komen bekijken. Koffie en thee met iets lekkers staan klaar! Je kunt je nu al via de site inschrijven, of op de open dag. We werken met kleine groepjes van maximaal 5 deelnemers, dus wacht niet te lang, want vol = vol!

Je schrijft je in voor een workshop door hem met het winkelwagenknopje in je mandje te doen. Je bent ingeschreven als je het cursusgeld hebt betaald. Voor aanvang van de workshop krijg je een lijst met benodigdheden toegestuurd. Annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop, daarna is het gehele cursusgeld verschuldigd. Wel kun je zelf voor een vervanger zorgen.

Minewood Quilting behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende belangstelling de workshop te annuleren. Je ontvangt daarvan uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus bericht. Je krijgt dan onmiddellijk je betaling teruggestort.

Alle workshops en cursussen zijn inclusief werkbeschrijvingen en exclusief materiaal, tenzij anders vermeld. Koffie en thee is inbegrepen, en bij de workshops van een dag krijg je in de lunchpauze een kopje soep. Je lunchpakketje neem je zelf mee. De workshops worden gegeven in de cursusruimte van Minewood Quilting door Agnes Mijnhout, tenzij anders aangegeven. 

Komt de datum van een cursus of workshop je niet uit, neem dan even contact op: info@minewood.nl. Misschien is het mogelijk andere data te plannen. Het is ook mogelijk om een workshop op locatie af te spreken. Neem contact op voor de kosten en de voorwaarden.

twist and turn

Workshop Twist and Turn met Drunkard's Path sets van Marti Michell - VOL

WS T&T MM
double wedding ring

Cursus Double Wedding Ring met Marti Michell templates -VOL

CS DWR-3
scrappy hexagons.

Workshop Scrappy Hexagons - VOL

WS-SCRHEX
miqs

Extra lange workshop Machine Quilting in Sections: Quilt as you Go

WS-MQS**
scrappy kaleidoscope

Workshop Scrappy Kaleidoscopes

WS-SCRKAL