5 is Fabulous!

20% korting in december

Dit boek kun je in december met 20% korting aanschaffen. Hij hoort bij de Tools of the Month van december: sets Q, R en T.

Kom naar het Marti Michell Café op 21 december van 11 - 13 u. voor een demo. Je kunt ook al je vragen over het gebruik van Marti's templates en linialen stellen, je werk laten zien, en gezellig koffie en thee drinken. Laat even weten of je komt (info@minewood.nl), in verband met de beschikbare ruimte. 

In dit boek vind je patronen voor 16 quilts, waaronder een sampler met 12 verschillende blokken. Je maakt de quilts met template sets Q, R en T. Het basisvierkant in set T is 5 inch, waardoor de set erg geschikt is voor het maken van grote blokken. Door de grotere stukken kun je snel een bedquilt maken, en grotere stukken zijn ook erg geschikt voor moderne stoffen met grote prints. Het basisvierkant van set Q is 2,5 inch, en past daardoor perfect bij set T. Set R voegt nog andere vormen toe, waardoor je weer heel andere blokken kunt maken.

Sets Q en T zijn qua samenstelling vergelijkbaar met sets A en B, alleen de basismaat is anders. Het basisvierkant in A en B is 3 resp. 4 inch. Je kunt vrijwel alle blokken uit Encyclopedia of Patchwork Blocks, delen 1 en 2, ook kunt maken met Q, R en T (het boekje dat bij set T hoort, geeft je alle informatie).